Apple designer slået til ridder

Forfatter: | Posted in Generelt No comments

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

I lande med monarki er der ganske få ting der er omgivet af lige så meget ære og respekt, som at blive slået til ridder. Derfor har Jonathan Ive fra Apple også en god grund til at være stolt, han er nemlig blevet slået til ridder af England, og “skal” derfor nu tituleres Sir Jonathan Ive.

Jonathan Ive, undskyld, Sir Jonathan Ive der er født og opvokset i England, rejste for mange år siden til USA, hvor han ville følge sin drøm om at designe, en drøm der blev udlevet hos Apple.

Han er dermed den mest fremtrædende bagmand bag designet til flere af Apples mest prominente produkter som iPhone, iMac og mange andre af de modeller vi kender så godt i dag. Han opnåede for alvor berømmelse i 2001, da hans nok mest kendte design blev lanceret – Apple iPod.

Hans arbejde hos Apple har gjort ham til en af de mest respekterede og anerkendte industrielle designere. The Daily Telegraph har kaldt Ive, for den mest indflydelsesrige brite i USA.  Hans arbejde hos Apple har også ført til en titel som Senior Vice President – Design, og nu kan han altså også kalde sig for Sir.

Kommentarer

Kommentarer

Powered by Facebook Comments

Add Your Comment

*