Apple, Google m.fl slæbes i retten

Forfatter: | Posted in Generelt No comments

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Tilbage i 2007 blev der indgået en aftale mellem blandt andre Apple, Google, Pixar og Adobe om at der ikke blev stjålet medarbejdere fra hinanden i en såkaldt “no-poach” aftale. Det var især Steve Jobs, der ikke var tilfreds med at hans medarbejdere forsvandt over til Google.

Steve Jobs, der på daværende tidspunkt var øverste chef for Apple, sendte en mail til Eric Schmidt fra Google, hvor han bad om at Google holdt op med at henvende sig til Apple ansatte. Jobs fik en mail tilbage, hvor der stod, at Google ansatte ville blive fyret inden for en time, hvis de kontaktede Apple med henblik på et job.

Der er dog et problem ved den aftale der blev indgået dengang – den er nemlig ulovlig. Og derfor bliver de store selskabet nu hevet en tur i retten, hvor de skal stå skoleret for domstolen.

Dommeren i sagen har besluttet at advokaterne skal have adgang til dokumenter, der omhandler sagen, og der går allerede rygter om, at sagen potentielt kan komme til at koste firmaerne mange hundrede millioner dollars for de implicerede i diverse erstatninger.

Kommentarer

Kommentarer

Powered by Facebook Comments

Add Your Comment

*