Apple og Samsung vil slutte fred

Forfatter: | Posted in Generelt No comments

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Der er nogen parter her i verden, der bare ikke kan holde fred. Der er blandt andet Gazastriben og så er der der to elektronik giganter koreanske Samsung og amerikanske Apple, der konstant indleder nye angreb på hinanden.

Nu er der dog måske håb om fred, i hvert fald blandt de to elektronikproducenter. I hvert fald er der nu aftalt et absolut topmøde mellem de øverste chefer i de pågældende selskaber, hvor de skal forsøge at nå til enighed om at afslutte de talrige retssager.

At advokater og retssager er dyre i længden er der ikke nogen tvivl om, og med mængden af timer som de to tilbringer ved retsmøder og lignende, løber det hver måned op i mange millioner, som de utvivlsomt kunne bruge på bedre vis – trods bugnende pengetanke.

Det bliver dog ikke helt uden juridiske bistand. Der kommer nemlig til at være en dommer til stede under mødet, der skal agere mægler for parterne, der forhåbentlig kan nå en eller anden form for enighed og bruge deres kræfter på det de gør bedst frem for at kaste med mudder mod hinanden.

Der er endnu ikke sat en dato for hvornår møderne skal finde sted, blot at de forventes at være afsluttet inden for de næste tre måneder.

Kommentarer

Kommentarer

Powered by Facebook Comments

Add Your Comment

*