Apple udnytter Whitney Houstons død?

Forfatter: | Posted in Generelt No comments

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Apple er kendt for at være en gigantisk pengemaskine, hvilket også er grunden til, at de nu er det mest værdifulde selskab i hele verden, målt ud fra deres børsværdi. Man kommer naturligvis ikke sovende til den slags penge, men det kan også blive lige smart nok.

I hvert fald er den amerikanske gigant kommet i gevaldig modvind, efter det er kommet frem, at prisen på Whitney Houstons opsamlingsalbum Ultimate Collection steg med 163% umiddelbart efter hendes død.

I England kunne albummet købes til 27 kroner, da nyheden om hendes død kom, bliver albummet dog utilgængeligt og vendte lidt senere tilbage på iTunes, dog med med prisskiltet 71 kroner, hvilket altså er en stigning på 163%.

Apple har ikke udtalt sig omkring prisstigningen, men det er dog nok ikke helt utænkeligt at de vil gøre det, såfremt der ligger en anden forklaring bag, end at Apple blot prøver at skumme fløden. Det er bestemt heller ikke usandsynligt, at det er Sony Music, der har dikteret prisstigningen, hvilket vil gøre Apple uskyldige i sagen. Skulle sidstnævnte være tilfældet, er der nok ikke nogen tvivl om, at der kommer en udtalelse fra Apple inden længe.

Men hvis det bare er et spørgsmål om dollars til den bugnende pengetank, kan det godt være de forholder sig mere tavse i sagen.

Kommentarer

Kommentarer

Powered by Facebook Comments

Add Your Comment

*