Apple sagsøger kinesisk madfirma

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

I øjeblikket har Apple, udover at planlægge lanceringen af iPhone 5 også travlt med en lang række retssager, hvor de mest omtalte er med koreanske Samsung omkring deres Galaxy modeller, såvel tablets som smartphones.

Det er dog ikke kun Samsungs påståede kopiering, der giver dybe panderynker hos amerikanske Apple. De er hele tiden på vagt omkring deres varemærke, og vil gøre meget for at beskytte det. Det har der tidligere været mange eksempler på, og nu er endnu et altså dukket op.

Denne gang er det så i Kina, at den er gal. Apple har nemlig sagsøgt firmaet Sichuan Fangguo Food Co. da Apple’s juridiske afdeling mener, at det kinesiske firmas logo minder lige lovlig meget om Apple’s.

Umiddelbart har LG dog lige så meget grund til at føle sig krænket som Apple. Zhao Li der er chef for selskabet er dog ikke voldsomt bekymret over anklagerne. Han mener, at de burde være i deres ret til at beholde logoet, da det eksempelvis ligne ligne en bombe hvis de fjernede bladet.

Meget tyder på at, firmaet har fanget Apple’s opmærksomhed fordi det forlyder, at de vil udvide deres forretningsområde til også at indeholde elektronik såsom bærbare computere, og noget unavngiven software.

Se billedet nedenfor og døm selv om Apple har en god sag eller ej.

 

Kommentarer

Kommentarer

Powered by Facebook Comments

Add Your Comment

*