Send frække billeder sikkert

Forfatter: | Posted in iPad, iPad apps No comments

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Nu kan man hente snapchat til sin iPhone, der især er behændig, hvis man er typen der godt kan lide at sende frække billeder eller beskeder, men ikke er interesseret af at de skal komme videre end til modtageren.

I den seneste tid er der dukket mange billeder op af Hollywood stjerner og andet godtfolk, der i god tro har sendt billeder af dem selv i pikante situationer, der sp efterfølgende er sluppet ud. Hvorvidt det så har været bevidst eller ej, skal være usagt. Men det kunne i hvert fald have været undgået.

Når man sender et billede eller en fræk besked via snapchat bliver det automatisk destrueret mellem 1-10 sekunder efter modtageren har åbnet det. Det er altså kun muligt at se et eventuelt billede i 10 sekunder, inden de bliver slettet igen. Og det er ikke muligt at gemme noget som helst i snapchat.

Der er dog nogle betænkninger ved det, da billederne som udgangspunkt bliver lagret på nogle servere for at de kan slettes, så hvorvidt det rent faktisk er helt sikkert, skal være usagt herfra. Desuden skal det også være usagt, hvorvidt der rent faktisk er et behov for sådan en app. Men findes – det gør den altså.

Kommentarer

Kommentarer

Powered by Facebook Comments

Add Your Comment

*