iPhone kunder er mest tilfredse

Forfatter: | Posted in iPhone, iPhone nyheder 1 Comment

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Der har været mange ondsindede rygter om, at utrolig mange kunder ikke var tilfredse med deres iPhones, og at der var alt for mange problemer med verdens uden sammenligning mest solgte smartphone. Noget kunne dog tyde på, at mange af disse rygter er skabt af misundelige konkurrenter.

En ting er nemlig rygter, mens en anden ting er realiteter. Virkeligheden ser i hvert fald meget anderledes ud. I en stor undersøgelse lavet af Analyseselskabet J.D Power and Associates topper Apple’s iPhone nemlig igen listen over den modeller, som forbrugerne er mest tilfredse med.

Det er blandt andet på spørgsmål omkring skærmen, størrelse, batteritid, software, hastighed osv, der har dannet grundlaget for undersøgelse, og her har Apple kunderne altså ikke haft det store at klage over.

Ud af 1000 mulige point scorer iPhone således imponerende 838, hvilket er 37 point mere end nummer to på listen der er taiwanske HTC, der altså fik 801.

Så ondsindede rygter om utilfredse kunder, bliver altså endnu en gang manet til jorden, og konklusionen er: at det bare ikke er nogen der når op på siden af Apple. Det er nemlig langt fra første gang, at Apple topper undersøgelsen. Rent faktisk er det 6. gang i træk at Apple bliver kåret som den bedste mobil, i hvert fald hvis man spørger dem der har købt dem.

 

Kommentarer

Kommentarer

Powered by Facebook Comments

Comments
  1. Posted by Søren Hansen

Add Your Comment

*