Apple haler ind på Microsoft

Forfatter: | Posted in Mac, Mac programmer No comments

Dette indlæg er sponsoreret og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter.

Apple’s popularitet bliver ved med at stige og stige. Gang efter gang har de da også præsenteret rekordresultater, og de har formået at overgå alles forventninger hvad angår salget.

De bliver da også ved med at hale ind på giganten Microsoft, når det kommer til markedsandel på styresystemer. Og den nyeste opgørelse og hvilke styresystemer der bliver brugt, viser da også, at Microsofts andel falder, mens Apple’s stiger.

Der er dog stadig ikke den mindste tvivl om, hvem der er den store i den sammenhæng. For Microsoft andel er på hele 91,86 %, hvilket når alt kommer til alt, er meget tæt på et monopol.

Men det kan dog være, at der er tale om et monopol der er i forfald, for tallet er faldet fra 92,44 % for bare en måned siden. Og når det kommer til antal er der tale om mange millioner licenser.

Samtidig er Apple altså steget en lille smule, og sidder nu på 6,94% i forhold til 6,45% i september. Også Linux systemet er steget en lille smule og sidder nu på 1.19% af markdet, hvilket er en stigning på 0,07%.

Kommentarer

Kommentarer

Powered by Facebook Comments

Add Your Comment

*