Apple AR-briller – hvad er status

macbook

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Indenfor teknologi, er det især briller, der de seneste år har været på alles tunger. Der er dog ikke tale om almindelige briller, men briller med udgangspunkt i moderne teknologi. Der er endnu ikke rigtig nogen, der har lykkedes med projektet om de helt rigtige  AR-briller. Derfor har det på det seneste været som om, at alle blot har ventet på en af verdens største tech-virksomheder kom på banen med deres bud – for de må da kunne løfte opgaven. Det er dog midlertidigt ikke tilfældet – ja faktisk ser det ud som om, at projektet er helt aflyst, eller er det?

Apples AR-briller har været en kilde til spekulation i årevis, med patenter, der går tilbage til 2015 og 2017, der indeholder AR-relateret software og hardware. Men det var først i 2019, at forventningerne til AR-brilleprojektet virkelig ser ud til at være tæt på.

Industrianalytiker Ming-Chi Kuo sagde, at fremstillingen af AR-specifikationerne ville blive igangsat i slutningen af 2019 eller starten af 2020. Han sagde også, at de vil være afhængige af en tilsluttet iPhone, med hensyn til databehandling og tilslutning generelt.

Ligesom vi alle blev begejstrede for udsigten til AR-brillerne, udbrød der nyheder om, at Apple havde skrotet sin plan for AR-briller helt – en kold spand vand i hovedet på enhver Apple-fan. En rapport fra Digitimes oplyser desuden, at Apple har opløst sit AR-team.

Selvom denne nyhed ikke er blevet officielt bekræftet, ligesom eksistensen af et AR-team ej heller er, Det betyder, at vi igen er lidt på bar bund omkring, hvorvidt Apple udkommer med deres AR-briller i første halvår af 2020, som jo oprindeligt var planen.

Skriv en kommentar til indlæget

*