De bedste apps til at spare penge

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Undgå at betale for meget for alt fra dagligvare til ferien ved hjælp af din mobiltelefon. Se, hvilke apps der kan hjælpe dig med at spare penge.

Næsten ligegyldigt, hvad dit behov er, kan du finde en app, der dækker det. Det gælder naturligvis også, hvis du er ude efter gode tilbud og at spare penge.

Her 5 apps, der kan hjælpe dig i hverdagen.

Spiir

Når Spiir kobles sammen med din bankkonto, åbner der sig pludselig en hel ny verden. Du kan indlæse kvitteringer, regninger og andre bilag og med Spiir kan du holde styr på din økonomi.

Når dine pengeoverførsler og dit forbrug synkroniseres, får du et helt andet overblik over dit forbrug med de mere en 70 forbrugskategorier.

Og en af de enkleste måder at spare penge på, er netop at få et godt overblik over, hvad pengene går til fra start.

Tilbudsugen

Undgå impulsindkøb ved at oprette indkøbslister og se, hvad der er på tilbud i de forskellige butikker.

Scan æggebakken, når du har brugt det sidste og æg bliver tilføjet til listen, og du kan dele indkøbslisten med familien, så I ikke kommer til at købe dobbelt ind.

DBA

Købt brugt og spar. DBA flyder med fejlkøb, og udskiftninger, så her er mulighed for at gøre et godt køb.

Står du i eksempelvis i Ikea og overvejer at købe et bestemt møbel, så hop lige ind på appen, og se om det du søger, måske ikke allerede findes her til en god pris.

Too Good To Go

Her kan du gøre en god handel og samtidig være med til at mindske madspild. Køb mad fra supermarkeder, bagere og restauranter der ellers ville være gået til spilde og få det til gode priser.

Momondo

Her kan der være rigtig mange penge at spare. Find den billigste og/eller hurtigst flyrejse og sammenlign de forskellige tilbud på flyselskaber og hoteller. Se, hvilke dage det er billigst at tage af sted og find de bedste steder at overnatte.

Skriv en kommentar til indlæget

*