De bedste Apps til rekruttering af medarbejdere

Apple crash

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Rekruttering af medarbejdere involverer typisk et rekrutteringsbureau og er ofte en udfordrende opgave på dagens jobmarked. Med kun 8 procent af virksomheder, der bruger mobile platforme til rekruttering, kan mobile apps give din organisation en fordel ved at lokalisere, interviewe og ansætte de rigtige kandidater. Overvej at bruge disse top 5 rekrutteringsapps i din ansættelsesstrategi:

1. LinkedIn Recruiter
Med 400 millioner professionelle brugere er LinkedIn et naturligt valg i forbindelse med rekruttering. LinkedIn Recruiter, er tilgængelig til iOS og Android og fokuserer på netværks- og søgeværktøjer til lokalisering af kandidater. Derudover giver LinkedIn Recruiter advarsler om nye potentielle kandidater og specialiserede værktøjer til at kontakte dem.

2. Workable
Hvis du vil øge dine chancer for at finde den rigtige kandidat, er Workable en iOS- og Android-app, der tilbyder syndikering til mere end 50 gratis jobportal tjenester og premium-netværk samt sociale netværk – en platform i fuld vækst til at finde potentielle kandidater.

Workable leverer desuden avancerede sporingsværktøjer til ansøgere, der inkluderer kandidatprofiler, scorekort og evalueringer, rapporter og analyser og endda interviewsplanlægning.

3. WhatsApp
WhatsApp er utroligt populært til social messaging, men er også et overraskende nyttigt værktøj til rekruttering. Med stigningen i apps til direkte messaging har denne WhatsApp en høj sats på hele 62 procent aktive brugere.

WhatsApp tilbyder muligheden for at sende jobtilbud, mens WhatsApp-grupper er ideelle til at rekruttere, organisere og segmentere kandidater i appen – plus den fortæller dig straks, når meddelelser er læst.

4. Interviewassistent Pro HD
Ansættelse handler ikke kun om at placere jobannoncer og fange kandidaternes opmærksomhed. Det involverer også en form for samtaleproces. Det er præcist her, hvor interviewassistent kan hjælpe. Denne iOS-mobilapp er designet til at strømline processen og giver:

  • Værktøjer til at forberede interviews (inklusive forudindstillede interviewspørgsmål)
  • Sporing af interviewresultater
  • Gemte spørgsmålskabeloner til fremtidig brug

5. InterQ
InterQ er en anden rekrutteringsapp, der fokuserer på at forbedre interviewprocessen på begge sider af bordet. Dens proces begynder med, at kandidaten besvarer et par spørgsmål gennem den interaktive app, som derefter genererer et svar ark til kandidaten eller intervieweren.

Baseret på disse oplysninger kan intervieweren inspirere til en mere naturlig og fokuseret samtale til at hjælpe med at træffe den rigtige ansættelsesbeslutning. Listen over spørgsmål kan vælges ud fra den type stilling kandidaten ansøger om, hvilket gør den mere informativ for intervieweren.

Med kandidater, der søger job på farten, giver det kun mening at rekruttere og drage fordel af mobile jobværktøjer. Ovenstående apps giver frisk indsigt i dine kandidatpuljer og giver dig mulighed for at identificere og interviewe potentielle kollegaer.

Skriv en kommentar til indlæget

*