De mange muligheder på mobilen kræver mere strøm ved hånden

projektstyring

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

En iPhone er for langt de fleste en helt igennem uundværligt enhed i dagligdagen. Her har vi al kontakt til omverdenen via de sociale medier, samt mulighed for altid at få fat i dem, vi kender – enten vi opkald eller mail.

Et af de steder, hvor telefonen for alvor spille en rolle, er via apps. Der findes efter hånden i 2019 ikke det område, der ikke kan betjenes med en app. Alt lige fra spil, tv, gps eller endda diverse fjernstyrende enheder.

Det er dog også sådan, at jo mere vi anvender vores telefon, desto mere strøm bruger vi. Derfor er det essentielt for mange af os, at have ekstra strøm ved hånden. Derfor er en powerbank også en uundværlig ting, hvis du er meget på farten. Med en power bank kan du oplade din telefon en eller flere gange, alt efter hvilken version du vælger.

Her er nogle af de ting, der sluger mest strøm på vores mobiler

GPSen:

En GPS er en ultra nyttig ting, når du er på farten. Hvad enten der er tale om cykel, el-løbehjul eller bil.Med en GPS kan du altid finde vej. På iPhone er GPS appen inkluderet fra start som “kort”, men mange vælger at tilsidesætte denne til fordel for Google Maps. GPSen er vel nok den app, der bruger mest strøm overhovedet.

Musik tjenester:

Der findes mange tjenester efterhånden, der har alle de store kunstnere tilgængelig, når det kommer til musik. En af det absolut mest anvendte er Spotify. Spotify er inkluderet i rigtig mange abonnementer, hvilket er med til at øge populariteten voldsomt. Der er dog ingen tvivl om – uanset hvilken tjeneste, du anvender – at den bruger meget af strømmen på din enhed.

Dette skyldes også, at mobilen ofte anvendes som højtaler. Der findes et væld af mindre højtalere, som du kan bruge til at få bedre lyd ud af din iPhone. Du kan købe en masse fornuftige højtalere til få hunderede kroner, hvis det er til almindelig brug. Er det fordi de skal erstatte dit anlæg skal der lidt mere til, og så skal du op og betale lidt mere, alt efter hvor kræsen du er med lyden.

Spil:

Næsten uanset hvilken type spil, du anvender på din telefon, kræver det en mængde af strøm. De fleste af os husker nok Pokemon go epidemien, der lynhurtigt kunne sluge alt strømmen fra din smartphone. Derfor var der især her, rigtig mange der investerede i en – eller endda flere – power banks.

Skriv en kommentar til indlæget

*