Det eksklusive B&O Earset 3i

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple har efterhånden vundet stor respekt fra mange andre store virksomheder, og det udmønter sig nu i flere forskellige produkter, der designes med henblik på Apples produkter. Senest har den store danske virksomhed Bang og Olufsen også meldt sig som bejler i form af både højtalere og seneste høretelefonerne Earset 3i, der primært er baseret på Apples iPhones, iPads og iPods.

Earset 3i med fokus på Apples produkter

I 2008 lancerede B&O deres Earset 3 i forbindelsen med, at Apple sendte deres iPhone 3G på markedet. Disse høretelefoner havde primært deres fokus på den nye smartphone. I maj 2011 kom den nye version af hørebøfferne så på gaden under navnet Earset 3i, og denne er skabt med de nyeste udgaver af iPhone og iPod i tankerne. De minder utrolig meget om det tidligere sæt og er ligeså designet af Anders Hermansen i børstet aluminium og med soft-touch gummibelægning.

De smarte funktioner ved Earset 3i

Earset 3i er et kablet stereoheadset med et minijack-kabel og en indbygget mikrofon, der gør det muligt at foretage håndfri opkald. Med et enkelt tryk er det muligt at afslutte eller starte opkald samt skifte musiknummer eller skrue op og ned. I alt vejer headsettet 23 gram, og det kan justeres, så det får den rette pasform. Den kan passe sammen med følgende Apple produkter:

–        iPhone 3GS

–        iPhone 4

–        iPad

–        iPod Classic (120 GB og 160 GB)

–        iPod Nano (4G eller senere)

–        iPod Shuffle (3G eller senere)

Andre Earset fra B&O

Earset 3 og 3i er de første headset fra B&O, der er designet med Apple produkter som primære målgruppe. Alligevel er de to headset blevet designet ud fra to tidligere høretelefoner fra Bang & Olufsen – nemlig Earset 1 og 2. Det første headset blev designet til at være brugbare med de fleste mobiltelefoner og var også i aluminium. Det næste earset var uden kabel, men i stedet med bluetooth forbindelse, og dermed kompatibelt med alle mobiltelefoner med bluetooth. Denne var også skabt i aluminium, dog med samme soft-touch gummibelægning, som også findes på de to nyeste udgaver. Alle fire sæt er desuden designet af Anders Hermansen.

Virksomheden bag Earset 3i

Som nævnt tidligere er det den danske virksomhed Bang & Olufsen, der står bag headsettet til Apple produkterne. I dag er B&O blevet et dansk varetegn og har været med til at putte Danmark på verdenskortet med sine eksklusive produkter, der både leverer høj kvalitet og nyskabende design. Det hele startede dog meget mindre og beskedent i Struer i 1925, hvor det blot var en lokal virksomhed med to ansatte. Med tiden udviklede det sig dog til den virksomhed, vi kender i dag med omkring 2.000 ansatte (i 2010). De står bag mange forskellige produkter som fjernsyn, musiksystemer, telefoner og andre multimedieprodukter.

B&O’s andre produkter til Apple

Selvom det er de første headset, som B&O har designet med Apple i baghovedet, så er det imidlertid ikke det første produkt fra virksomheden med dette formål. I november 2010 lancerede Bang & Olufsen nemlig deres BeoSound 8 docking station med tilhørende fjernbetjening, som er beregnet til at afspille musik med god lydgengivelse fra iPad, iPhone og iPod. I samme forbindelse blev en ny applikation også tilgængelig i iTunes Store til netop de 3 førnævnte Apple produkter. App’en er specialdesignet til BeoSound 8, så den gengiver designet og giver blandt andet adgang til en lang række internetradiostationer, funktionelt vækkeur og specialiserede kalenderfunktioner. Den er gratis, men for at få nogle af de mere avancerede funktioner kan man købe en opgradering.

Skriv en kommentar til indlæget

*