Fortnite er blevet kæmpehit på Apple-devices

apple device

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Fortnite er et successpil blandt børn og unge verden over. Mere end 125 millioner mennesker på verdensplan har downloadet spillet. Det er ikke, fordi spillet er avanceret, at det er blevet så populært. Spillets koncept er ganske simpelt – og endda børnevenligt. Derimod er det hele kulturen, Fortnite inviterer brugerne til at blive en del af, der er årsagen til den heftige popularitet. Selvom spillet som udgangspunkt er gratis, har det givet Epic Games, der står bag spillet, en milliardindtjening. Det er netop brugernes hengivenhed til kulturen og universet, der er årsagen til, at milliarderne ruller ind hos Epic Games. Børn og unge vil ikke bare spille Fortnite – de vil også bruge penge på alle de ekstra våben og designs til figurerne i spillet.

Bliv inviteret ind i den populære Fortnite-kultur

I foråret 2018 lancerede Epic Games Fortnite som beta-version til iPhone eller iPad efter en storslået lancering til gamer pc. Det betød, at fans af spillet kunne juble over endeligt at kunne spille spillet på deres smartphones. Dog har det ikke være alle og enhver, der har kunnet spille Fortnite fra sin Apple-device siden appens lancering. Epic Games udsendte nemlig kun invitationer til et udsnit af brugerne ad gangen. Kun de, som havde fået en invitation, kunne få adgang til Fortnite via deres Apple-device. Fans af spillet, der ikke havde fået en invitation til beta-udgaven, kunne dog skrive sig op til at få en invitation. Dette vidner endnu engang om, at Fortnite er blevet et kæmpehit med en særlig og eksklusiv kultur, hvor Epic Games har formået at skabe et særligt fællesskab, som børn og unge ønsker at blive en del af. Derudover inviterede Epic Games bevidst i et langsomt tempo spillerne til at downloade Fortnite til deres Apple-devices. Formålet har nemlig været at bevare en god brugeroplevelse og undgå, at deres servere ikke kunne håndtere det antal spillere, som meldte sig på banen via appen. Siden beta-udgivelsen er appen yderligere blevet udviklet – og forbedringerne af appen er langt fra stoppet.

Download Fortnite i App Store

I dag kan alle, der ønsker at begive sig ind i det særlige spilunivers, downloade appen i App Store. For at kunne downloade og spille Fortnite på din Apple-device, skal du have iOS 11 eller en nyere version, og du kan få glæde af spillet, hvis du har en iPhone SE, iPhone 6S eller senere modeller samt på nyere modeller af iPads. Det er ikke til at komme udenom, at Fortnite er blevet et kæmpehit, og det er kun blevet nemmere at spille spillet, efter det er blevet muligt at downloade spillet til sin iPhone eller iPad. Nu er der nærmest ingen grænser for, hvor børn og unge – og andre barnlige sjæle med trang til at få stillet sin spillelyst – kan battle. En anden grund til, at Fortnite er blevet et kæmpehit på Apple-devices, er, at det kræver et par omveje at få spillet på en Android-device. Som bruger af iOS kan du nemlig downloade Fortnite direkte i din App Store. Har du en Android-telefon eller tablet skal du derimod hente en installationsfil på Fortnites egen website.

Skriv en kommentar til indlæget

*