Husk en powerbank på festivalen

Husk en powerbank på festivalen

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Skal du på festival i år, kan det være en rigtig god idé at huske at skrive en powerbank på pakkelisten. Især hvis du har tænkt dig at tage afsted med din smartphone, da den hurtigt kommer til at løbe tør for strøm.

Hvis du har en gammel telefon, som du bruger, når du netop skal på festivaler, er der ikke den store fidus i en powerbank, da den alligevel sikkert ikke kan lades op via en form for USB stik. Men tager du afsted med en smartphone, er en powerbank et must.

Sørg for at der er nok power på

Når du skal købe din nye powerbank, er det utroligt vigtigt, at du sørger for at købe en powerbank med nok power på. Der kan være stor forskel på mængden af strøm, hver powerbank indeholder, så giv hellere 100 kroner mere for den og få en model, der kan holde til noget, og som kan lade din mobil op en del gange, inden den løber tør for strøm, i stedet for at købe en alt for lille model.

En god og stor powerbank behøver ikke at koste mange penge. Det handler bare om at købe den det rette sted.

Lej en powerbank

Hvis du ikke har lyst til at bruge et par hundrede kroner på en powerbank, kan du også vælge at leje den. Der er nemlig mange af landets festivaler, der tilbyder dig at leje powerbanks, mens du er på festivalen.

Ofte skal du bare betale et depositum og måske et lille gebyr for at få den genopladet. Men afleverer du den tilbage efter festivalen, får du som udgangspunkt dine penge retur, og på den måde har det ikke kostet dig noget. Volt er et af de firmaer, der gør sig inden for dette område, så kig efter dem på festivalen.

Skriv en kommentar til indlæget

*