Professionel kontrol over alle enheder med central konsol

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der er mange virksomheder der bruger rigtig mange mandetimer og ressourcer på at skifte mellem forskellige softwares for at holde deres forskellige enheder, såsom smartphones, computere og tablets, opdaterede og sikre.

 Derfor har danske Capasystems udviklet Capainstaller som gør det muligt at styre alle virksomhedens mobile enheder fra én konsol. Det er lidt det samme princip som man ser med hjemmestyringssystemer i private hjem, hvor man kan styre lys, alarmer, sikkerhed mm. fra en central computer.

Det smarte ved systemet er, at det er kompatibelt med både Android og Apple, så man ikke nødvendigvis behøver sværge 100 % til det ene eller det andet for at have et effektivt styringssystem. Det er et absolut must i det moderne erhvervsliv, fordi der er så store krav til mobiliteten. Det er også en af de helt store grunde til, at jeg giver Capasystems et par ord med på vejen her på bloggen i dag, selvom jeg jo selvfølgelig er en ‘æblets mand’.

Mange fordele ved central styring

Med effektiv central styring kan man spare mange ressourcer og mandetimer, samtidig med at man får et mere effektiv og gnidningsfrit forløb.

Tid er nemlig penge i it-branchen, og jo mere tid man kan spare, des mere tid kan man bruge på at videreudvikle sine services. Derfor er tidsbesparing også et af de absolut vigtigste fokuspunkter for det offentlige på it-området, det understreger it-projektrådet bl.a. i deres halvårsrapport fra 2015.

Og netop derfor har Capainstaller vundet kraftigt frem.

Capainstaller er et effektivt tidsbesparende værktøj 

Helt konkret sparer virksomheden tid på it-området, fordi Capainstaller:

Forbedrer sikkerheden. Med Capainstaller kan man løfte sikkerheden ved at indføre kodeord med justerbare krav til sværhedsgrad, længde osv. Derudover kan virksomheden let adgangsbeskytte eller slette følsomme data fra en mobil, tablet eller computer, hvis medarbejderen får den stjålet. Virksomheden kan desuden spærre for adgangen til at benytte bestemte features. Det er fx. smart at lukke af for kameraet, hvis man vil forhindre en ny medarbejder i at tage billeder eller optage møder o.l.

Opdaterer ubesværet. Det er traditionelt set altid problematisk, når der skal opdateres software i et firma, fordi det sætter igangværende processer i stå. Men CapaInstaller gør det faktisk muligt at installere og konfigurere alle medarbejdernes enheder på én gang – næsten uden at medarbejderne lægger mærke til det.

Tillader nem integrering af nye enheder. Du har sikkert oplevet det på de fleste arbejdspladser. Du har fået en ny bærbar eller smartphone, og der går 100 år, før du kan tage den i brug. Først skal du angive brugerinformation, så skal du koble den til andre enheder på de rigtige steder og acceptere sikkerhedspolitikker mm. Sådanne ting bliver automatiseret og forenklet med Capainstaller for at spare tid.

Og det luner da selvfølgelig også at se, at et dansk firma formår at lave software der vækker bred international anerkendelse, og af samme årsag er Capaystems da også at finde på et .com domæne, målrettet det internationale marked.

Skriv en kommentar til indlæget

*