Apple afholder N.Y event

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple er en af de virksomheder i verden, hvor der altid opbygges enorme forventninger lige så snart der sker det mindst. Hypen omkring nye Apple produkter er enorm, og nu er der noget nyt under opsejling.

Det forlyder nemlig, at Apple senere på måneden vil komme med en medie relateret annoncering et sted i New York. Der er endnu ingen faste forlydender om hvor det skal finde sted, udover at det er i New York, eller hvornår det skal finde sted, udover at det er i slutningen af måneden.

Endelig er der heller ikke nogen forlydender om, hvad det er for en annoncering, blot at den er medie relateret.

Det har naturligvis fået en masse mennesker til at tro, at der kan være tale om enten iPad 3 eller den længe rygtede fladskærm fra Apple der skal tage kampem op med de traditionelle fladskærme.

Hvis man ellers skal tro på All Things Digital, der angiveligt har snakket med en kilde på Apple, så er det dog ikke tilfældet, og der vil være tale om en vigtig (men ikke på en stor skala) nyhed.

Så uanset hvad der er tale om, så er det meget tænkeligt, at det ikke er noget der vil revolutionere.

Skriv en kommentar til indlæget

*