Apple aktien igen over 600$

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Da Apple præsenterede deres sidste kvartalsregnskab slog de alle rekorder for både omsætning og indtjening, og dette fik aktien til at stige med lynets hast og den ramte 600 dollars tilbage i slutningen af april, og nu er den altså på det niveau igen.

Efter højdepunktet i april var aktien en smule, men dog ikke noget der på nogen måde har givet anledning til bekymring, og nu er aktien da også igen helt oppe over 600 dollars for første gang i et par måneder.

Forleden annoncerede Apple, at de ville præsentere deres kvartalsregnskab for tredje kvartal af regnskabsåret  den 24. juli, og hvis de formår endnu en gang at overgå forventningerne, er det nok ikke utænkeligt, at aktien endnu en gang vil få et løft.

Som regel følger aktien også Apple’s store lanceringer, og der var ikke været noget de sidste måneders tid, og derfor har aktien også ligget stabilt på lige under 600 dollars, men der er nok ikke nogen tvivl om, at man vil kunne se en direkte effekt, når Apple senere på året præsentere deres kommende iPhone 5, der givetvis bliver endnu en millionsælgende pengemaskine for den amerikanske gigant.

Skriv en kommentar til indlæget

*