Apple bag 500.000 amerikanske jobs

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple er en god forretning for Tim Cook og de øvrige Apple aktionærer. Det er der ikke nogen tvivl om, især ikke eftersom aktierne bliver ved med at stige, og nu er mere end 500 milliarder dollars værd i alt.

Det er dog ikke kun aktionærerne der har god glæde af virksomheden. For det første kommer der en del skatter og afgifter ind til USA gennem salg, overskud osv, men også når det kommer til jobs er Apple en god forretning for USA.

Apple har nemlig på deres hjemmeside præsenteret et lille stykke grafik der viser, at virksomheden står bag mere end en halv millioner jobs i USA, både direkte og indirekte, 514.000 for at være mere præcis.

Apple skriver at de beskæftiger 304.000 mennesker i deres produktion, transport, design, salg osv, mens de beskæftiger yderligere 210.000 mere indirekte, da de estimerer at det er antallet af personer, der laver applikationer til iPhone og iPad.

Det vides ikke hvor mange mennesker Apple holder beskæftiget i Danmark, men et forsigtigt gær er, at det nok er noget lavere.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*