Apple dominerer Google

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Google har netop annonceret, hvilket ord der har været de mest søgte i 2011. Og selvom det absolut mest søgte ord ikke stammer fra Apple, så er deres fingeraftryk stadig overalt i søgeresultaterne.

Når det kommer til de mest søgte ord inden for forbrugerelektronik, bliver de fem øverste pladser nemlig fordelt således, at Apple indtager de første tre pladser og henviser konkurrenterne til de øverige resultater. Altså nærmest på samme måde som det ser ud i virkeligheden.

1: iPhone

2: Apple

3: iPad

4: Sony Ericsson

5: Samsung

Samtidig dukker søgeordet iPhone 5 også op som det hurtigste voksende søgeord i 2011, og det er altså vel og mærke en model der endnu ikke findes. Alligevel er der også mange er gerne vil se et billede af den, og således var iPhone 5 det andet mest søgte billederord, kun overgået af teenage idolet Justin Bieber.

Yahoo annoncerede for kort tid siden også deres liste over de mest søgte ord, og har var det iPhone der var at finde øverst på listen.

Skriv en kommentar til indlæget

*