Apple-brugere, mest til streaming

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Er du ligesom os og så mange andre, helt bidt af streaming, er det godt, at du er Apple-bruger. For ifølge undersøgelser, er Apple den producent, der har flest streaming-brugere. Om årsagen til dette skyldes at Apple-brugere allerede er vant til abonnementsbaserede ordninger, fortæller historien intet om.

Ifølge The Guardian, bruger 73% af Apple-brugere streamingtjenester, på den ene eller anden måde. Mest populær er streamingtjenesten Netflix hos Apple-brugerne og det er samme tjeneste der gør sig gældende, for andre brugere også. Ifølge danske fortegnelser er YouSees Bio YouBio, den anden mest populære danske streamingtjeneste, efter den danske version af Netflix.

I samme undersøgelse, blev det også undersøgt, hvilken type afspiller brugerne brugte og ikke overraskende, var Apple TV øverst på listen. Overraskende nok finder man Playstation 4 på en anden plads og på en 3. plads en for os, ellers ret så ukendt medieafspiller, nemlig Western Digital WD TV Live HD.

Eksempelvis er madprogrammer blevet meget populære på streamingtjenesterne.

Skriv en kommentar til indlæget

*