Apple køber Anobit

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Som vi tidligere har skrevet her på siden, så har Apple haft planer om at købe det israelske selskab Anobit, der producerer hukommelseskort. Anobit leverer flash hukommelse til blandt andet MacBook Air, iPad og iPhone, og det virker derfor også som en ganske logisk opkøb.

Nu skulle den være god nok. I hvert fald skriver flere medier, at Apple officielt har budt på Anobit. Ikke overraskende at beløbets størrelse ikke offentliggjort, men som tidligere skrevet, forventes prisen at være på omkring 500 millioner dollars. Dermed er det også Apple største køb nogensinde. Apple har ikke bekræftet købet, men det har Israels premierminister på sin Twitter profil.

Anobit’s leverancer af hukommelse har været helt essentielt i forhold til Apples produktion af deres enheder, og det er også derfor Apple har valgt at opkøbe firmaet så deres produktion er sikret, hvis der skulle ske noget.

Selvom købet der altså er på omkring 2,6 milliarder kroner giver alt mulig god mening, så er der alligevel nogen der har kritiseret valget, og sagt, at det aldrig var sket med Steve Jobs ved roret.

Skriv en kommentar til indlæget

*