Apple kræver gennemsigtighed

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Google står over for at købe Motorola for en sum der angiveligt beløber sig til omkring 12,5 milliarder dollars. Det er naturligvis et kæmpe opkøb, og også noget der kan have konsekvenser i telebranchen.

Derfor kræver Apple nu også, at der bliver fuldstændig gennemsigtighed med opkøbet, og alle detaljer omkring den gigantiske handel vil se dagens lys. Der er nok ikke den store tvivl om, at det er en del af den store sag mellem Apple og stort set alle andre producenter af smartphones og tablets.

Apple har en patentsag kørende mod Motorola, og derfor har de også ret til en vis indsigt i hvordan et eventuel opkøb kommer til at forløbe sig, det har en amerikansk dommer i hvert fald bestemt.

Motorola og Google er ikke overraskende, af en lidt anden overbevisning, og især Google mener ikke, at de bør være tvunget til at oplyse alle detaljer omkring det store opkøb. Men hvordan sagen ender vides endnu ikke, da der er planlagt flere høringer inden der afgives en “dom” i sagen.

Skriv en kommentar til indlæget

*