Apple Lucky Bag

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

De sidste par år har japanske Apple forhandlere gjort noget særligt for at fejre nytåret. De har nemlig lavet såkaldte Apple Lucky Bags, hvor man har kunne købe “katten i sækken”. En pose med ting fra Apple som man ikke på forhånd ved hvad er, og så kan man altså enten være meget heldig, eller knapt så heldig.

I år blev de japanske Lucky Bags solgt til 33.000 yen, hvilket svarer til lige omkring 2500 kroner. Hvis man var blandt de heldigste, kunne disse penge dog også være givet særdeles godt ud.

Blandt de absolut heldigte kunne man i posen nemlig finde en 11 tommer macbook Air, en Magic Mouse og nogle hovedtelefoner. Der var også andre der fandt en iPad 2 i deres pose.

Ligesom når Apple lancerer nye produkter, var der også mange mennesker i kø til denne begivenhed, og det er altså til trods for at det svarer til at købe en lodseddel – dog med gevinst til alle i en eller anden størrelse.

Der findes så vidt vides ikke noget tilsvarende i Danmark – men lad det da være en opfordring.

Skriv en kommentar til indlæget

*