Apple mere værd end flere lande

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

En Apple aktie er i øjeblikket på sit højeste niveau nogensinde. En aktie koster godt 431 dollars, og dermed er Apple også målt i aktieværd nu mere end 400 milliarder dollars værd.

Apple er dermed lige nu stadig verdens andenmest værdifulde selskab, kun overgået af Exxon, der stadig er vurderet til at være omkring 17 milliarder dollars mere værd.

Udover dette at Apple er det andenstørste selskab i verden, så er det også mere værd end flere lande, hvis man udelukkende ser på det med økonomiske briller. Således har Apple flere penge til deres rådighed end eksempelvis Argentina, Østrig, Sydafrika og ikke overraskende også Grækenland. Så vidt vides har det amerikanske selskab dog ikke nogen planer om købe nogen af dem.

I næste uge kommer Apple med et regnskab som forventes at blive det bedste nogensinde. Såfremt det ellers holder stik, stiger Apple’s aktie sandsynligvis også, og hvis den stiger mere end et par dollars vil Apple overtage Exxon, ligesom det skete for en kort bemærkning sidste år.

Skriv en kommentar til indlæget

*