Apple mest beundret

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der er mange der beundre Apple’s design og visionære funktionalitet, og det er ikke kun de millioner af forbrugere der gang efter gang køber den nyeste iPad, iPhone eller iMac.

Blandt beundrerne er også det amerikanske magasin Forbes, der netop har kåret Apple som det mest beundringsværdige selskab i verden, hvilket ikke mindst kommer på baggrund af sidste års helt igennem fantastiske økonomiske resultater.

I begrundelsen for udvælgelsen af Apple står der blandt andet “At sige det var endnu et stort år for Apple, ville være en ekstrem underdrivelse. Da Steve Jobs døde svirede det med rygter omkring firmaets fremtid, men under den nye topchef Tim Cooks ledelse bliver Apple ved med at vokse”

Og selv dette er da også nærmest en underdrivelse. Nyheden om lanceringen af iPad 3 i næste uge, har endnu en gang fået Apple aktierne i et nyt alltime højt niveau, således at firmaet nu har en børsværdi på et godt stykke over 500 milliarder.

Generelt er det godt at være en IT-virksomhed hvis man vil være i Fortunes top 10. Udover Apple på førstepladsen finder man nemlig også blandt andre Google, Amazon og IBM.

Skriv en kommentar til indlæget

*