Apple overvejer hidtil største køb

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Ifølge TechCrunch så overvejer Apple netop nu, at købe det israelske selskab Anobit, der har specialiseret sig i at lave flash hukommelse til smartphones, bærbare computere og tablet, hvilket naturligvis falder meget godt i tråd med, hvad Apple laver.

I følge Anobit’s hjemmeside leverer de allerede deres teknologi til førende producenter, og deres hukommelse sidder allerede i iPhone, iPad og MacBook Air. Generelt er Flash hukommelse noget af det helt essentielle i Apple’s produkter, og det vil derfor give alt mulig mening, at de selv ejer producenten af dette.

Derfor er det heller ikke så underligt, at Apple er interesseret i at opkøbe selskabet, så de ikke skal bekymre sig om, hvorvidt andre går med de tanker.

Det forventes at prisen på Anobit kommer til at ligge på mellem 400 og 500 millioner dollars, hvilket også betyder, at det meget vel kan blive det største køb i Apple’s historie af opkøb.

Det kræver nemlig “blot” at prisen bliver mere end 404 millioner, hvilket var hvad Apple betalte for NeXT, som Steve Jobs havde startet efter sin fyring. Det var købet af NeXT der sørgede for at Steve Jobs kom tilbage til Apple, og bliver af mange betegnet som de bedste penge Apple nogensinde har brugt.

Skriv en kommentar til indlæget

*