Apple stjæler fra Sony Ericsson

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der bliver skrevet meget om firmaer der låner (stjæler) designs og teknologier, og det fører da også til en masse retssager. Apple er ofte involveret i den slags sager og det som regel er det som den forurettede part.

Nu er det Apple der har stjålet lidt. Denne gang er der dog ikke noget ulovligt i sagen, og det drejer sig hverken om patenter, teknologier eller designs. Det er derimod af en langt mere menneskelig karakter. De har nemlig været på udsalg hos den amerikanske afdeling af Sony Ericsson.

Egentlig er der ikke tale om et tyveri, da Sony som bekendt for nogen har købt Ericsson ud af Sony Ericsson og derfor står over for nogle ændringer, og dermed er der også noget personale der er kommet i overskud.

Her har Apple snuppet Anderson Teixeira, der har været chef for det amerikanske marked og har været hos firmaet i mere end 10 år. Teixeira kommer hos Apple til at få stillingsbetegnelsen Latin America General Manager, og skal som titlen antyder det, stå for det latinamerikanske marked.

Apple har langt fra den samme succes i Latin Amerika som i resten af verden, og der er derfor også tale om et “lille” foretagende på nuværende tidspunkt. Udviklingen er dog allerede begyndt at gå stærkt i regionen, og hvis det går som det plejer med Apple, kan det komme til at tage gevaldig fart meget snart.

Skriv en kommentar til indlæget

*