Apple Store på vej til Danmark?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I flere af de større lande uden for vores grænser har de fornøjelsen af Apple Stores, men vi her i landet må nøjes med butikker som Æblehuset og Humac, og deres shop in shops i Fona, som er det mest officielle.

Der er nok ikke nogen tvivl om, at det er et spørgsmål om tid, inden der også kommer en Apple Store i Danmark, men lige hvornår er der altså nok ikke mange der ved. Måske kan den dog være tættere på, end vi lige går og tror.

I hvert fald er der meget der tyder på, at vores svenske naboer inden for ganske kort tid butik, og at denne sandsynligvis vil komme til at ligge i Stockholm. Apple har naturligvis ikke officielt udtalt, at de åbner en butik hos vores svenske brødre, men på deres svenske hjemmeside søger de personale til en butik, hvilket kunne være et rimelig godt tegn.

På mange punkter minder det svenske marked meget om det danske, i hvert fald i forhold til indbyggertal, økonomi osv, og derfor kunne man nok godt forestille sig at der også var en butik eller to på vej til os mange danske Apple fans.

Skriv en kommentar til indlæget

*