Apples økonomiske planer

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I dag kom Apple med nogle af de planer de har for at bruge deres omkring 100 milliarder dollars. En stor del af penge vil ryge ud til aktionærerne. Nærmere betegnet så bliver der udbetalt omkring 2,55 dollars pr aktie fra september.

Apple gør dette dels for at tilfredsstille deres aktionærer, men også for at tiltrække nye aktionærer, da de vil blive blandt de selskaber med de største udbytte pr aktie.

Alene det første år vil det betyde, at der vil blive udbetalt omkring 10 milliarder dollars gennem forskellige tiltag. Apple vil desuden bruge en stor del af deres penge på at købe egne aktier. Det sker naturligvis for at sikre deres position og ikke mindst fordi de er overbeviste om at forretningen er meget sund, hvilket man nok ikke kan fortænke dem.

Der var på forhånd spekuleret i, at Apple ville bruge en stor sum til at investere. Det bliver dog ikke tilfældet. Hvis man mere interesseret i en mere detaljeret udredelse omkring de økonomiske planer kan det ske på Apple.com

Tim Cook var i telefoninterviewet naturligvis ikke interesseret i at komme med nyheder omkring kommende produkter, men han forsikrede dog at folk uden tvivl ikke bliver skuffet over de ting der er på vej inden for den nærmeste fremtid.

Skriv en kommentar til indlæget

*