Black Friday salg oversteg forventninger

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Black Friday er et amerikansk shopping fænomen, der ikke rigtig kendes fra andre steder end i guds eget land. Det er dagen efter Thanksgiving hvor butikkerne har åbne fra tidlig morgen til meget sent om aftenen/natten. Dagen er en enorm shoppingdag og markerer samtidig starten på julehandlen.

Der er en dyb alvorlig økonomisk krise i USA for tiden, det stoppede dog ikke de købelystne amerikanere der flittigt svingede kreditkortet i de amerikanske butikker og online webshops. Rent faktisk blev der brugt så mange penge i fredags, at det var den største Black Friday nogensinde.

En af dem der havde et exceptionelt godt salg var ikke overraskende Apple. De var den femte mest besøgte amerikanske hjemmeside kun overgået af  Amazon, BestBuy, Walmart og  Target.

Og angiveligt har Apple dog bestemt ikke nogen grund til at brokke sig over at være blevet overgået af de andre, for de klarede sig langt over det forventede. En kilde har overfor 9to5mac afsløret salgstallene og selvom de har valgt ikke at offentliggøre disse, så skulle de være yderst positive.

Kilden fortæller også, at Apple på forhånd havde regnet med at sælge fire gange så meget som på en almindelig salgsdag. Og dette mål havde de allerede nået kl. 19, hvor der altså stadig var masser af åbningstimer tilbage.

Skriv en kommentar til indlæget

*