Derfor er Kina så vigtig

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

At Kina er et vigtigt marked for Apple og mange andre virksomheder står efterhånden nok klart for de fleste. Apple’s øverste chef Tim Cook, har også for nyligt været et smut i landet hvor han angiveligt havde møder omkring iPhonen’s udbredelse i landet.

Kina er det marked der er i størst vækst, og derfor også det marked det er mest interessant for utrolig mange globale virksomheder. Og en ny undersøgelse viser, at der bestemt er noget om snakken.

Der er nemlig nu mere end en milliard mobilabonnementer i landet, hvilket også betyder, at det nu er det største marked i hele verden. Over det sidste år er antallet af smartphones med abonnementer steget med ikke mindre end 81%, hvilket er længder foran USA, hvor der kun kom 5% flere kunder i det forgangne år.

Den voldsomme stigning skyldes ikke mindst, at Apple’s nyeste model iPhone 4S er kommet i handlen på det kinesiske marked. Og der siger noget om, hvor vigtig Kina er for Apple, både nu og ikke mindst i fremtiden.

Og dette er vel og mærke på trods af, at den nye iPhone ikke kan fås med Kina’s største teleoperatør. Og det menes da også, at det netop var det, der var grunden til at Tim Cook tidligere på året var i Kina.

Skriv en kommentar til indlæget

*