Download nummer 25 milliard

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

De sidste par uge har Apple haft en countdown tæller kørende, der talte ned til download nummer 25 milliard i App Store. Nu er nedtællingen slut og nummer 25 milliard app blev downloadet for et par dage siden.

App store startede i sommeren 2008 og de første år gik salget ikke helt så hurtigt om i år. I januar 2011 rundede App store 10 milliarder downloads. Det vil også sige, at der på kun blot lidt over 13 måneder er blevet downloadet omkring 15 milliarder, eller mere end en milliard om måneden.

Det forventes da også, at der på samme tid næste år vil være downloadet minimum 40 milliarder og sandsynligvis 50 milliarder ingen 2013 er slut, da udviklingen ser ud til at der bliver downloadet flere og flere apps, og da der samtidig bliver solgt stadig flere iPhones og iPads, er det kun naturligt, at det går stærkere og stærkere.

Sammen med nyheden kom også en liste over de all time mest hentede programmer. Det mest solgte nogensinde til iPad er Pages, som er Apple’s pendant til Microsoft’s Officepakke. Den mest downloadet gratis app er Angry Birds gratis udgave til iPad.

Når det kommer til iPhone er det nok ikke overraskende, at den mest downloadet gratis applikation er Facebook, mens den mest solgte er Angry Birds.

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*