Grammy til Steve Jobs

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Normalvis er Grammy noget man forbinder med musikere, men det betyder dog ikke, at det udelukkende er musikere der kan modtage en af de eftertragtede priser. Man behøver heller ikke være levende for at modtage den.

Det er i hvert fald realiteterne når Steve Jobs post mortem næste år vil modtage en såkaldt Trustees Lifetime Achievement Award, for hans betydning for musikbranchen gennem sit liv.

En en pressemeddelelse begrundes valget blandt andet med:

Som tidligere CEO og medstifter af Apple, hjalp Steve Jobs med at skabe produkter og teknologi, der ændrede måden vi forbruger musik, tv, film og bøher. En kreativ visionær, der med opfindelser som iPod og online butikken iTunes, revolutionerede industrien og hvordan musikken bliver distribueret og købt.”

At vinde en Grammy er rent faktisk ikke noget helt nyt for Jobs og Apple. I 2002 modtagt Apple Computer Inc nemlig en teknisk Grammy for deres bidrag af enestående teknisk betydning for branchen.

Den 11. februar næste år vil der blive afholdt en lille ceremoni, hvor priserne vil blive uddelt sammen med taler til modtageren af de forskellige post mortem priser.

Skriv en kommentar til indlæget

*