Hvor fast er prisen på Apple produkter?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der er meget få ting her i verden, der har faste priser, og stort set alt kommer jævnligt på tilbud. I hvert fald stort set alt andet end Apple produkter, for hvis du har skulle købe en ny iPhone, iPad eller eller macBook så har du nok også prøvet at finde den på tilbud, og der er en meget god chance for, at du ikke har haft meget held med det, eller i hvert fald kun sparet ganske få kroner.

Apple er ikke kendt for at køre slagtilbud, og man skal derfor være meget heldig, hvis man sparer 10% eller mere. På den nye tjeneste Pricepusher.eu kan man finde et overblik over,  de bedste mobilpriser, men også her er det svært at se den helt store forskel i priserne på de forskellige produkter.

På trods af sin voldsomme udbredelse, er Apple nemlig på mange måder hvad B&O var i “gamle dage”, et produkt der ikke skal sælges hvor som helst, og bestemt ikke skal sælges til hvilken som helst pris. Dette er også grunden til at butikkerne ikke tjener voldsomt meget på det sælge produkterne, hvilket betyder, at de ikke har mulighed for at sælge dem billigt, for at trække folk ind i butikken, da de på den måde ville tabe mange penge.

Så selvom der er en variation i priserne på Apple produkter som tablet og smartphones, så er det primært gennem abonnementer, at der kan være lidt at hente og ikke så meget i prisen på produktet.

Skriv en kommentar til indlæget

*