Afslører Apple noget vildt?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple har tjent styrtende mange penge de sidste mange år. Faktisk har Apple tjent så mange penge, at de nu er begyndt at hobe sig op. Den amerikanske gigant har nemlig godt 100 milliarder dollars stående.

Det er naturligvis godt at have 100 milliarder dollars, det er der nok ikke nogen tvivl om. Men renteindtægterne er alligevel ikke tilfredsstillende, og derfor skal pengene, eller i hvert fald nogen af dem bruges.

I dag vil der således blive afholdt en pressekonference, hvor Apple vil løfte sløret for, hvad deres planer er for den enorme mængde penge er. Ikke overraskende har Apple ikke tænkt sig at kommentere på de rygter der har været mange af, men lægger kortene på bordet i morgen, og ikke et øjeblik før.

Det har naturligvis sat gang i nogle vilde spekulationer om, hvad Apple planlægger. Langt de fleste mener, at en stor del af pengene vil blive givet som udbytte til aktionærerne. Der er dog også nogen der går med lidt andre tanker. Eksempelvis er der blevet spekuleret i, at Apple måske ville købe en del af Samsung, af den simple grund at de på den måde kunne have mere styr på dem. Det virker dog ikke så sandsynligt, for at sige det mildt.

Der har også tidligere gået rygter om, at Apple ville købe Twitter, da de skulle være interesseret i at få en stor fod inden for på de sociale medier, men ikke er interesseret i Facebook. Og dette virker dog også som et long shot, men stadig mere tænkeligt, end et køb af dele Samsung.

Skriv en kommentar til indlæget

*