Ingen planer om Office 2013 til Mac

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Det kommer nok ikke som den store overraskelse for særlig mange, at Microsoft og Apple er store konkurrenter. Alligevel så er der i hvert fald et sted, hvor de har nydt godt af hinanden, og det er når det kommer til Office.

Office startede som bekendt som en programpakke til Windows maskiner, men med udbredelse af Apple’s Mac computere blev Office også udsendt til konkurrenterne fra Apple’s styresystem.

Der er solgt millioner af programpakker gennem de sidste mange år, men noget tyder på, at det måske er ved at være slut. Forleden præsenterede Steve Ballmer den kommende version af Office, der går under navnet 2013, og her var Office for Mac ikke nævnt med så meget som en ord.

Og da de blev spurgt omkring planerne for det, var det meget korte svar, at de ikke har annonceret Office 2013 for Mac. Hvilket mange også tolker som om, at det ikke kommer til at ske.

Ligesom Windows 8 så kommer Office 2013 også til at bære præg af, at være meget rettet mod touch, hvilket ville gøre det optimale til eksempelvis iPad, men der er nok heller ikke nogen tvivl om, at Microsoft helst vil sælge programpakken til Windows maskiner og Windows baseret tablets.

Det skal dog med det samme også siges, at Microsoft ikke har afvist, at Office 2013 rent faktisk kommer på et tidspunkt. Hvis efterspørgslen er stor nok, og de økonomiske muligheder er gunstige nok, vil de givetvis genoverveje det.

Skriv en kommentar til indlæget

*