iTunes 11 kommer snart

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I øjeblikket hedder den nyeste version af iTunes 10.6.1, men det forlyder nu, at der ikke kommer til at gå længe inden det bliver muligt at opdatere dette til  iTunes 11.

Det forlyder forlyder også, at der ikke kommer til at være de helt store ændringer i det visuelle. Dog skulle der komme nogle nye funktioner, men hvilke melder historien altså ikke noget om endnu. Dog skulle det være rimelig sikkert, at der kommer til at være en større integration med blandt andet iCloud.

En af de ting der er helt essentielt for den nye version af iTunes bliver, at den kommer til at virke med det kommende system til iPhone og iPad iOS 6, og dermed alle kommende produkter. Desuden er det meget sandsynligt, at der kommer flere opdateringer af iTunes 10 inden 11’eren kommer på markedet.

Normalt lancerer Apple kun en helt ny version af iTunes sammen med nye versioner af styresystemer. Det vides dog ikke om det igen bliver tilfældet, ikke mindst fordi der som sagt ikke vil være de store kosmetiske ændringer.

Alt i mens skulle der dog også være en meget stor opdatering på vej, hvor både iTunes store og App store skulle få en større overhaling. Det kunne meget vel blive en del af iTunes 11.

Skriv en kommentar til indlæget

*