Jobs arbejdede på bedre kvalitet i iTunes

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Den legendariske rapper og producer Dr. Dre sagde følgende, da han introducerede sine hovedtelefoner Beats by Dr. Dre for år tilbage “Most of you aren’t hearing it the way it’s supposed to sound. And you should — hear it the way I do.”

Det var naturligvis en hentydning til, at lyden var/er for dårlig i langt de fleste hoved/øretelefoner der bliver solgt. Apple var da også hurtige til at erkende, at Dr. Dre hovedtelefoner var glimrende, og de kom straks til salg i Apple Store.

Steve Jobs var nemlig ligesom Andre Young (Dr. Dre) en stor tilhænger af god lyd, og derfor var det da heller ikke iTunes eller en iPod der blev sat på hjemme hos Jobs, han foretrak nemlig at lytte til vinyl. Og hvis man skal tro musikeren der også har efternavnet Young -nemlig Neil Young, så arbejdede Jobs og Young på et projekt der skulle højne kvaliteten i iTunes.

Samtidig udtaler Neil Young også, at Steve Jobs ville have ændret branchen hvis han havde levet endnu længere. Derfor har Neil Young nu gjort det til sin mission at gøre kvaliteten af nutidens musik bedre.

Skriv en kommentar til indlæget

*