Køber Apple Twitter?

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

I dag har verden fået et indblik i Apple’s kommende styresystem Mountain Lion, der lanceres bredt til sommer. Det nye system har Twitter integreret i mange af programmerne og applikationerne.

Det har sat rygterne i gang om, at Apple måske overvejer at købe det sociale mikroblogging netværk. Tim Cook har tidligere nævnt, at Apple gerne vil investere nogen af de mange milliarder de har i innovative selskaber. Og selvom Twitter måske ikke længere er så innovativt, så er der sandsynligvis stadig store vækstmuligheder for netværket.

Efter Apple’s nyeste regnskab kom det frem, at Apple har tæt på 100 milliarder dollars i rede penge, som de kan investere hvis de skulle have lyst. Og hvis de ville købe Twitter, ville der stadig være en del tilbage. De nyste estimater siger nemlig, at Twitter er omkring 7 milliarder dollars værd. Så selv hvis Apple skulle opkøbe dem, vil pengetanken stadig bugne.

Der er ikke nogen fra Apple, der har udtalt sig omkring rygterne. Og der er nok heller ikke den store tvivl om, at det mildest talt må betegnes som meget løse rygter.

Skriv en kommentar til indlæget

*