Mountain Lion bliver mere som iOS

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der er efterhånden flere hundrede millioner mennesker der kender til Apple’s styresystem iOS fra deres iPhones og iPads. Så mange er der trods alt ikke, der har en Mac, og derfor forlyder det, at Apple vil lade flertallet bestemme.

I hvert så kommer det kommende styresystem Mountain Lion til at minde mere om styresystemet fra de mobile enheder, end det tidligere har været tilfældet. I et interview med The Wall Street Journal forklarer Tim Cook, at platformene kommer til at smelte mere og mere sammen i fremtiden.

Cook forklarer, hvordan brugerne er vilde med apps og den enkle måde at bruge styresystemet som iOS tilbyder og derfor kommer det kommende styresysten også til at minde om det. Det har man tidligere set hos Microsoft, der har vist at deres kommende operativsystem kommer til at ligne det man kender fra Windows Phone Mobile.

Der er mange der mener, at bærbare mere eller mindre er på vej ud til fordel for tablets og ultrabooks. Cook mener dog også at der er en fremtid for deres MacBook’s iBooks osv. Dog er han ikke afvisende overfor at teknologien i fremtiden nok vil blive mere ensartet, end det er tilfældet på nuværende tidspunkt.

Men som bekendt så er fremtiden det sværeste at spå om, om om han får ret må tiden vise.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*