Ny bog om Apples hemmeligheder på vej

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Walter Isaacson’s biografi om den afdøde Apple frontmand Steve Jobs er allerede en gigantisk succes. Selvom bogen kun var ude et par måneder af 2011, blev den alligevel årets mest solgte bog.

Nu er der endnu en bog på vej om Apple. Denne gang er det dog ikke om en person, men selve firmaet. Desuden er den ligesom det var tilfældet med Isaacsons bog heller ikke lavet i samarbejde med Apple.

Bogen der er skrevet af Adam Lashinsky har fået titlen “Inside Apple” og har fået undertitlen “How America’s Most Admired – and Secretive – Company really Works.

Og Lashinsky lover, at der vil komme en masse hemmeligheder frem. Blandt andet bliver nogen af deres personale metoder afsløret. Eksempelvis hvordan de har et system hvor personer bliver holdt direkte ansvarlige for handlinger, og hvordan lederne i firmet bliver optaget i noget der minder om en slags sekt forbundet med hemmelige ritualer.

Adam Lashinsky har skrevet for både CNN, Fortune og har har desuden været økonomisk og teknisk kommentator på Fox News. Bogen kommer i handlen i USA i slutningen af måneden. Det vides endnu ikke, om den kommer en i version oversat til dansk.

Skriv en kommentar til indlæget

*