Regnskab den 24. juli

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Det er altid interessant læsning, når Apple kommer med deres kvartals og årsregnskaber, hvor der efterhånden er blevet normen, at de slår alle rekorder hver eneste gang.

Derfor er der også stor mediebevågenhed når det sker, og Apple har netop annonceret, at næste gang det kommer til at ske, bliver den 24. juli, hvor de præsentere deres regnskab for tredje kvartal af regnskabsåret 2011/2012.

Det er naturligvis estimater og spekulationer på nuværende tidspunkt, men det forventes at Apple vil præsentere en omsætning på omkring 34 milliarder dollars, hvilket er omkring 5 milliarder mindre end andet kvartal, hvilket naturligvis skyldes, at der ikke har været nogen helt store nye lanceringer.

Apple har dog flere gange overrasket meget positivt med deres regnskaber, der flere gange har overgået alle forventningerne. Om det også kommer til at ske i år, vil altså vise sig den 24. juli.

Her vil blive holdt en pressekonference, hvor den øverste chef Tim Cook og den tekniske direktør Peter Oppenheimer vil præsentere regnskabet, og efterfølgende svare på eventuelle spørgsmål omkring det.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*