Steve Jobs biografi version 2.0

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Apple har det med at sende nye udgaver af deres eksisterende produkter i handlen. De nye produkter kan altid lidt mere end forgængeren og indeholder som regel en masse nyt. Så hvis man skriver en bog om den mest markante Apple figur Steve Jobs, så ville det også næsten være underligt hvis dette ikke smittede en lille smule af.

Nu forlyder det nemlig, at forfatteren Walter Isaacson, der har skrevet biografen om Steve Jobs, overvejer at lave enten en ny og endnu længere bog ( længere end de i forvejen 630 sider), eller at lave et lille ekstra bind.

Egentlig var det først meningen, at bogen skulle udkomme til næste år. Men da Steve Jobs døde, blev udgivelsesdatoen rykket mange måneder frem. Og Walter Isaacson har åbenbart meget mere på hjertet, som han ikke havde tid til at få med i bogen.

Det er blandt andet perioden og hele forløbet omkring hans død, som Isaacson gerne vil beskrive på en anden måde end det er tilfældet i den nuværende udgave af bogen.

Walter Isaacson mener, at Steve Jobs vil være interessant for mange mennesker i flere årtier eller måske et århundrede, derfor er det også vigtigt at der er så meget dokumentation omkring hans liv som muligt.  Derfor mener han også kun, at den nuværende bog er første udgave i dokumentationen omkring Job’ liv.

Bogen er allerede den mest solgte bog i 2011, og mon ikke den næste udgave nok skal blive solgt i flere millioner eksemplarer. Bogen kan købes der hvor du køber dine bøger.

 

 

Skriv en kommentar til indlæget

*