Steve Jobs glemt om 50 år

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der vil nok altid være snak om, hvem der har haft størst betydning Steve Jobs eller Bill Gates, og der er nok heller nogen tvivl om, at der vil være to store lejrer, der vil pege på hver sin.

Hvis man spørger den amerikanske forfatter og journalist på The Newyorker Malcolm Gladwell, er der dog ikke nogen tvivl om, hvem der vil blive husket om 50 år og hvem der vil være glemt.

I et interview udtaler han, at i 2062 er der ikke nogen der vil huske navnet Steve Jobs, men derimod vil Bill Gates stadig være kendt. Det har dog ikke noget med deres arbejde at gøre. Gladwell mener nemlig, at folk vil huske Gates på grund af hans store velgørende arbejde.

Han bruger mange milliarder gennem sin fond, og dette vil på den lange bane sætte et langt kraftigere aftryk end at Steve Jobs, har opbygget Apple til hvad det er i dag, det er der ikke nogen der vil huske om 50 år. I hvert fald ikke ifølge Gladwell.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*