Sorkin: Steve Jobs er som The Beatles

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Aaron Sorkin, der er manden bag manuskriptet til David Finchers film The Social Network, er også manden der kommer til at skrive manuskriptet til den kommende film om Steve Jobs.

Det er naturligvis et projekt, der kommer til at være meget stor opmærksomhed om, da der er millioner af mennesker der har en holdning til både Steve Jobs og ikke mindst Apple i sig selv.

Aaron Sorkin har da også tidligere udtrykt bekymring over, at skulle skrive om netop Jobs, som han personligt kendte. I øjeblikket er han i gang med at skrive filmen, der er baseret på Walter Isaacsons officielle biografi af Jobs.

Sorkin udtaler, at det endnu er tidligt i processen, men at det bestemt ikke er let. Han sammenligner det at skrive om Jobs, med at skulle skrive om The Beatles, da det er store personligheder, der har betydet så meget for mange mennesker.

Desværre har han ikke meget nyt om filmen, i hvert fald ikke noget han vil ud med. Der er således ikke noget nyt om hvem der skal spille rollen som Steve Jobs, eller hvem der skal instruere den for den sags skyld.

Skriv en kommentar til indlæget

*