Tim Cook er den mest populære topchef

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der går ikke mange uger, hvor Apple ikke bliver udnævnt til et eller andet, og i langt de fleste tilfælde er det da også noget positivt, omend de også kommer i pressens søgelys for knapt så populære ting fra tid til anden.

Denne gang er det nok en gang en populær ting, at Apples navn bliver nævnt, ikke mindst hvis man hedder Tim Cook og er den øverste chef for verdens største og mest værdifulde firma. Han er nemlig blevet kåret som den bedste CEO i verden.

Det er hjemmesiden Glassdoor, der står bag kåringen, som altså sætter Tim Cook øverste på skamlen, foran blandt andre Larry Page fra Google, Jim Turley fra Ernst & Young og Paul E. Jacobs fra QUALCOMM og 21 andre på listen.

Udover at han altså betegnes som en god chef, så skyldes det naturligvis også de resultater Apple har leveret, ikke mindst på den økonomiske front over de sidste mange år, og det faktum at han har overtaget stolen efter en af verdens mest ikoniske ledere i Steve Jobs, og alligevel har formået at gøre Apple endnu større.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*