Tim Cook i Kina

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Der skal ikke så meget til at sætte gang i rygtekedlerne når det kommer til Apple. Den mindste lillebitte fjer kan meget hurtigt blive til 10.000 høns, og der skal ikke ske meget før Apple rammer nyhedsstrømmen.

Det er eksempelvis netop sket, da den øverste chef Tim Cook, er blevet spottet i Kina. Grunden til hans visit er ikke blevet annonceret nogen steder, men der spekuleres i at han er der for at forhandle en aftale på plads med de kinesiske teleselskaber. I øjeblikket er det kun enkelte af dem der forhandler iPhone 4S, og det antal vil Apple naturligvis gerne have til at stige.

Der er naturligvis ikke noget underligt i, at Apple forhandler aftaler på plads med kinesiske teleselskaber. Det bemærkelsesværdige i denne sag er, at det er Tim Cook selv, der er taget turen til solens rige, hvilket siger noget om, hvor vigtig den aftale er.

En tidligere undersøgelser sagde, at Apple ville kunne sælge op mod 40 millioner iPhones om året i Kina, hvis de har repræsenteret hos flere operatører. Og selvom Apple i forvejen er verdens største selskab, så hviler de som bekendt ikke på deres laurbær, og derfor sætter de angiveligt alt ind på at blive større i Kina end de allerede er.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*