Her finder du Apple TV billigst

billigt Apple TV

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

Det er nu muligt at købe Apple TV 2 i de danske butikker, hvor det tidligere kun var muligt at købe den i Danmark igennem parallelimport, kan vi danskere nu købe den i mange forskellige butikker og webshops. Det er dog stadig ikke alle forhandlere der har Apple TV 2 på hylden. I denne guide kigger vi nærmere på hvor du kan købe Apple TV 2 billigst i Danmark.

Med et Apple TV kan du se film og høre musik fra din iTunes samling, over trådløst netværk, derudover kan du få adgang til en lang række ekstra services, så som Netflix, hvis du opsætter dit Apple TV med en amerikansk DNS. Med Apple TV kan du også streame billeder igennem fotostream, fra både din iPhone og iPad og har du en iPad, kan du nu spille din iPad spil eller bruge dens applikationer på din TV skærm. Derudover kan du leje HD film og afspille Youtube videoer.

CDON.dk

En af de danske forhandlere der er begyndt at sælge anden generation af Apple TV, er den danske film og musikforhandler CDON, som fornyligt er begyndt at sælge en lang række forskellige Apple produkter, her i blandt Apple TV.

Hos CDON.dk kan du købe Apple TV til 895 kr. eller igennem afbetaling til 39 kr. per måned fordelt over 24 måneder. Fragten hos CDON.com udgør 79 kr. hvilket giver en total pris på 974 kr. med fragt og levering.

Gå til tilbuddet, klik her.

Pixmania.com

Hos Pixmania kan du få Apple TV til en rigtigt god pris, de sælger den nemlig til en pris af kun 807 kr. hvilket er den bedste og billigste pris vi har fundet Apple TV i Danmark. Fragten udgør hos Pixmania 81 kr. hvilket giver en total pris på 888 kr. med fragt og levering.

Gå til tilbuddet, klik her.

Pricerunner.dk

Hos Pricerunner kan man få Apple TV til gode priser. Pricerunner har i det hele taget gode priser på mange forskellige Apple-units, og de fremviser priser fra en lang række forhandlere.

Gå til Pricerunner.dk, klik her

Udover at kigge på priserne på Internettet, har vi tjekket priserne hos fysiske butikker, der var dog ingen butikker der kunne matche det prisniveau på Apple TV som de mange webshops kunne tilbyde.

Den billigste pris på Apple TV får du altså lige nu hos Pixmania.

Skriv en kommentar til indlæget

*