Apps til boligejere

apps til boglig ejere

Artikler på Appleinfo kan være baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen kan være betalt. Er der links i artiklen, er de derfor af kommerciel karakter

 

Vi lever i et teknologisk samfund, hvor vi kan klare nærmest alt via vores mobiltelefoner, computere eller tablets, og derfor kan du selvfølgelig ikke snydes for en lille gennemgang over apps der er relevante for dig som boligejer.

Til dig med hang til overblik

Appen HomeBob er udarbejdet i samarbejde mellem Tryg og Solar og giver dig muligheden for at holde overblik over dine boligdokumenter. Det er samtidig muligt, at dele boligdokumenterne gennem appen, så både din advokat, håndværker eller mægler hurtigt og nemt kan få fat i relevante boligdokumenter.

Til dig med have

Hvis du interesserer dig for have og natur, men mangler inspiration til buske, planter og lignende, så er appen Haveglæder en passende app til dig. Appen er et opslagsværk, der giver dig mulighed for at hente inspiration til haven, samt få gode råd til årstidernes blomster, grøntsager og meget mere. Appen er gratis og let at navigere rundt i.

Hvis du derimod interesserer dig for fuglefløjt og ornitologi, findes der et hav af apps der kan hjælpe dig med at kortlægge hvilke fugle du støder på, samt få et overblik over hvilke fugle der hører til i dit nabolag. Du kan samtidig få en liste over de mest almindelige fugle i Danmark og på den måde lære mere om havens fugle. Der findes bl.a. DOFs Fuglebog, 200+ lyde af fugle og FugleApp, der alle har forskellige formål.

Til dig der vil sikre din bolig

Hvis du er en af de personer, der har valgt at få installeret en alarm i din bolig, kan du ligeledes finde et hav af apps, der kan hjælpe dig med at sikre din bolig. Alarmfirmaerne G4S, Falck og Verisure har apps du kan hente, og som giver dig en hjælpende hånd i hverdagen med at holde din bolig sikret.

Til boligkøberen eller boligsælgeren

Skal du lede efter en kommende bolig eller finde inspiration til din bolig, har de fleste ejendomsmæglerkæder og deres egne ejendomsmægler apps, hvor du nemt og overskueligt at søge efter bestemte boliger.

Hvis du vil læse mere om hvordan du kan gøre din bolig mere værd gennem en boligvurdering eller læse mere om ejendomsmæglere i din by, kan alt dette gøres på MæglerInfo.dk.

 

Skriv en kommentar til indlæget

*